Kulmien kestopigmentointi kierros kaksi. Sis ale- koodin lukijoille pigmentointiin!

*yhteistyö Prime hair and beauty design

kulmatmiakollage

Kulmani pigmentoitiin viimeksi reilu puolitoista vuotta sitten. Silloin tein emämokan ja kävin vain muutama päivä pigmentoinnin jälkeen saunassa, vaikka tämä on kaiken tatuoimisen jälkeen erittäin kiellettyä ja etenkin kohdallani kun iho muutenkin hylkii tatuointi väriä on erittäin tärkeää pitää kiinni hoito ohjeista.

Kun puhutaan kulmien pigmentoinnista tulee äkkiseltään monella varmaan mieleen ne kivat violetit viivat mitä vielä hetki sitten näki pelkästään, onneksi tämä tekniikka on väistymässä uusien tuulien alta. Minulla kulmat tehtiin jälleen kerran taffy- tekniikalla, olen myös kuullut puhuttavan 3D- tekniikasta. Tässä tekniikassa kulmakarvat piirretään ihoon karva karvalta ja tulos on tämän vuoksi todella luonnollisen näköinen. Koska väri tulee vain ihon pintaan ei tulos ole yhtä kestävä kuin tatuointi, mutta kestoltaan kuitenkin lähemmäs 1-3 vuotta, eli paljon pidempi kuin vaikka kulmien värjäys. Tällä tekniikalla saadaan myös pelastettua niitä teininä nypittyjä viirukulmia.

Minulla on ollut aina tatuointien kanssa omat haasteensa ja omalla kohdallani on todella paikallaan, että kulmat vahvistetaan vuoden alussa. Vahvistus kuuluu jokaisen pigmentointiin, sillä vasta viikon- parin päästä näkyy paremmin millainen tulos on ensimmäisen pigmentoinnin jäljiltä. Pigmentointi ei suoranaisesti ole mitään maaiman miellyttävintä puuhaa, mutta niinkuin kaikki tatuoinnin otto, kauneuden eteen voi välillä kärsiä 😀 Lisää tietoa Taffy- kulmista TÄÄLLÄ.

Minun aamuni ovat taas paljon helpompia, kun kulma-perfektionistina minun ei tarvitse tuskailla kun kulmani ovat eri paria. Nyt näin joulun kunniaksi minulla on mahtava tarjous teille lukijani! Tammikuun loppuun mennessä Prime hair and beauty:n Miia:lta varatuista  taffy- pigmentoinnesta saat nyt -20% alennusta mainitsemalla blogini nimen. Ajanvaraukseen pääset TÄÄLTÄ.

15320434_10154918866968900_369599468_n