Minun kauneudenhoitoniksini!

Kerroin hieman tässä postauksessa siitä, että olen hieman viimeaikoina kriiseillyt oman ihoni kunnon eteen. Olen herännyt siihen, että oikeasti en ole enää parikymppinen ja parikymppisenä kuolemattomana sitä on tehnyt kaikenlaista joka ei ole ollut eduksi tämän päivän iholle. Noh, turha itkeä kun kakka on jo housussa- sanoi joku viisas joskus. Nyt ennaltaehkäistään tulevaa!Aloitinkin tuossa muutama kuukausi sitten ihon tehohoidon. Kävin silloin boostaamassa tilannetta luksuskasvohoidossa ja sain pahimmat epäpuhtaudet siistittyä. Jos oikeasti minulla olisi rahaa, kävisin varmaa viikottain jossain hoidossa- siis vähintää kuukausittain, jotenkaan en missään rentoudu samalla tavalla kuin kunnon kasvohoidossa.

Se oli jotain viime syksyä kun olin mac:in pisteellä kokeilemassa huulipunia, silloin täydellisellä iholla varustettu myyjä puhui käyttävänsä seerumia aina kosteusvoiteen alla. Olen ehkä superjuntti, mutta en tosiaan ollut ajatellut koskaan seerumin olevan sen ihmeellisempi asia kuin kosteusvoiteen. Satuin kuitenkin saamaan estée lauderin night repair- serumin kokeiluun emotionista ja voin sanoa, että siitä ei oikeasti ole ollut paluuta. Minulla ei TODELLAKAAN ole varaa ostaa kyseistä serumia, vaikka miten haluaisin, mutta olen löytänyt ihan hyviä hieman edullisempia tuotteita sen rinnalle. Käytin tuossa loppuun lumenen sisu- serumin ja tykkään myös tosi paljon käyttää öisin vichyn korjaavaa serumia. Tällä hetkellä käytän loppuun dermosilin jotakin serumia, mutta siitä en ole liiemmin tykännyt. Ehkä se on korvieni välissä, mutta minusta ainakin meikin alla serumi lisää huomattavasti meikin levittyvyyttä ja kestoa. Korjaavista tuo estée lauder on ihan ylivoimainen, tai sitten uskoin siihen tosi kovaa kun minusta se toimi todella hyvin!

Sisäisesti tehdää kuitenkin suurimpia muutoksia. Olen lisännyt vedenjuontia ja kuten olen kertonut- syönyt 80% kasvisruokaa ruokavaliossani (tästä kirjoitan pian lisää). Olen toki huolehtinut kasvojen puhdistuksesta ekstrapaljon, mutta kyllä se hyvinvointi edelleen tulee sisältäpäin. Käytössäni on ollut kollageeni, hyaluronihappo ja biotiini. Olen myös ottanut joka aamu omegaa ja yhdistelmävalmistetta jossa on runsaasti erilaisia hiusten ja kynsien hyvinvointia lisääviä ainesosia (tai siis näin uskon kun purkissa niin lukee ;)). En tiedä onko tämä jotain lumevaikutusta, mutta minun ihoni ei ole ollut näin hyvässä kunnossa vuosiin. Ei edes pitkästä aikaa alkaneet kuukautiseni saaneet ihoani kukkimaan kuten ennen.

Jos haluan, että meikki kestää seuraavana päivänä pitkään ja siistinä, laitan edellisenä iltana AINA ihohuokosia avaavan maskin(yleensä lorealin clay maskin), mielellään vielä saunan jälkeen. Tämän jälkeen irrotan epäpuhtaudet T-alueelta lumenen mustapäälapuilla. Voin kertoa, että tällä kaavalla jokainen mustapäitä rakastava tulee saamaan suurta tyydytystä ja reilusti siistimmät huokoset.

Uskon ihan kympillä tähän kombooni ja eikös se niin mene, että se mikä itsellä toimii on itselle paras?! Kertokaa heti jos teillä on jotain lyömättömiä salaisuuksia 😉