2 x kevättä olohuoneeseen alle 200 eurolla

*Sisältää mainoslinkkejä

_mg_3982

Olen viimeisen vuoden aikana muuttanut meidän olohuoneen värimaailmaa kahteen otteeseen. Repäisin ennen synnytystä ja vaihdoin olohuoneemme värimaailman sini- roosaksi. Tykkäsin tästä värityksestä ihan älyttömän paljon ja tämä toimi etenkin keväällä tosi hyvin.

Sitten sähläsin ja jotenkin yksi punaviinilasi löysi tiensä meidän matollemme… Matto ei koskaan enää saanut vanhaa väriään, joten jouduin sisustamaan koko olohuoneen uudelleen. Tämän seurauksena meillä on nyt mustavalkoinen sisustus. Saattaa olla, että vielä kevään tullen lisään siihen jonkun sävyn, mutta nyt metsästän vielä täydellisiä mustavalkoisia osia sisustukseen.

Minulla tulee yleensä heti joulun jälkeen kauhea into sisustaa koko talo uudelleen…En todellakaan jaksa tuhlata omaisuuksia sisutukseen, joten hyödynnän paljon poistomyyntejä. Viimeiset muutokset sisustukseen tein kodin ykkösen lopettaessa, jolloin saatiin tosi edullisesti hankittua matto ja uudet sisustustyynyt pääliset olohuoneeseen. Tämän takia keräilinkin teille tähän 2x minun silmääni miellyttäviä ideoita ja vielä tosi edullisesti! Tuo pikkupöytä minun pitää kotiuttaa varmaan meillekin!

Tänään minulla on tiedossa pienet kuvaukset ja niiden jälkeen pakkaamme autollisen tavaraa kasaan ja lähdemme ajelemaan kohti Mäntyharjua ja tiedossa onkin uudenvuoden vaihtoa perheeni kanssa! Mitäs teillä on tiedossa vuoden vaihteelle?

roosasininenkollage

TYYNYT: TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ, MATTO: TÄÄLLÄ*

collageellos2

TYYNYT: TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ, MATTO: TÄÄLLÄ, PÖYTÄ: TÄÄLLÄ*

Kurkistus pikkumiehen huoneeseen

lastenhuone7

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Lauantaina saimme vihdoin ja viimein valmiiksi pojan huoneen. Toistaiseksihan huone on käytössä lähinnä hoitohuoneena, mutta aikomus on hyvä, että heti kun pojan yö-unet vain alkavat olla inhimillisiä, niin hän muuttaisi huoneeseensa nukkumaan. Aika näyttää, että miten meidän käy, mutta kaikkea saa suunnitella.

Tiedän, että minusta ei ole perhepeti- ihmiseksi. Se, että pinnasänky tulee sängyn viereen siksi aikaa kun poika syö vielä tieheään on väliaikainen ratkaisu. Toistaiseksi pinnis viettää aikaa vielä lastenhuoneessa, sillä ahdasta meillä makuuhuoneessa vielä tulee kun sänky sinne siirretään.

Halusin huoneesta aluksi harmaa- keltaisen, mutta koska täydellistä väreihin sopivaa mattoa ei löytynyt, vaihtui teemaa vähän kuin vahingossa tähän harlekiini- kuviotuun, hyvin hillittyyn harmaa- sini- turkoosiin. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, sillä olin aluksi hieman skeptinen, että osaisin sisustaa lastenhuonetta kauniiksi. Muutamaa juttua vielä huoneeseen haluisin, kuten sisustusvaloja (niitä ihania palloja) ja ihan ehdottoman tärkeänä hankintana pimennysverhoa, sillä nyt tuo on ainoa huone, missä ei ole edes sälekaihtimia.

lastenhuone

Pinnasänky: ikea/ Reunapehmuste: lekmer.fi/ Vauvan mobile: ellos.fi*

lastenhuone3lastenhuone1

Lastenhuone4

Viirinauha: ellos.fi* /  Lamppu ja lipasto: ikea / Säilytyspurkit: Jox/lekmer.fi (matto myöskin samalta merkiltä, ei näy kuvissa)

Olen ihan rakastunut muutamaan merkkiin, yksi niistä on tämä ihania harlekiinikuvioita ja muitakin superkauniita kuoseja käyttävä NG baby* ja toinen on Elodie details*,  kolmantena aivan supersöpö JOX. Voisin shoppailla näiltä molemmilta merkeiltä varmaan kaiken. Onneksi nyt on hankinnat hankittu ja kaikki mitä tulee tästä eteenpäin huoneeseen on vaan bonusta!

Ainiin, vinkkinä vaan, että ellokselta* saa 30% alennusta 30.6 asti koodilla 335403