2 x kevättä olohuoneeseen alle 200 eurolla

*Sisältää mainoslinkkejä

_mg_3982

Olen viimeisen vuoden aikana muuttanut meidän olohuoneen värimaailmaa kahteen otteeseen. Repäisin ennen synnytystä ja vaihdoin olohuoneemme värimaailman sini- roosaksi. Tykkäsin tästä värityksestä ihan älyttömän paljon ja tämä toimi etenkin keväällä tosi hyvin.

Sitten sähläsin ja jotenkin yksi punaviinilasi löysi tiensä meidän matollemme… Matto ei koskaan enää saanut vanhaa väriään, joten jouduin sisustamaan koko olohuoneen uudelleen. Tämän seurauksena meillä on nyt mustavalkoinen sisustus. Saattaa olla, että vielä kevään tullen lisään siihen jonkun sävyn, mutta nyt metsästän vielä täydellisiä mustavalkoisia osia sisustukseen.

Minulla tulee yleensä heti joulun jälkeen kauhea into sisustaa koko talo uudelleen…En todellakaan jaksa tuhlata omaisuuksia sisutukseen, joten hyödynnän paljon poistomyyntejä. Viimeiset muutokset sisustukseen tein kodin ykkösen lopettaessa, jolloin saatiin tosi edullisesti hankittua matto ja uudet sisustustyynyt pääliset olohuoneeseen. Tämän takia keräilinkin teille tähän 2x minun silmääni miellyttäviä ideoita ja vielä tosi edullisesti! Tuo pikkupöytä minun pitää kotiuttaa varmaan meillekin!

Tänään minulla on tiedossa pienet kuvaukset ja niiden jälkeen pakkaamme autollisen tavaraa kasaan ja lähdemme ajelemaan kohti Mäntyharjua ja tiedossa onkin uudenvuoden vaihtoa perheeni kanssa! Mitäs teillä on tiedossa vuoden vaihteelle?

roosasininenkollage

TYYNYT: TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ, MATTO: TÄÄLLÄ*

collageellos2

TYYNYT: TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ, MATTO: TÄÄLLÄ, PÖYTÄ: TÄÄLLÄ*