Meidän koti: makuuhuone 1/2

*sis mainoslinkkejä

Minulta on toivottu postausta meidän kodista ja nyt kun täällä alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä miltä haluankin, voin postaussarjaa pikkuhiljaa toteuttaa.

Kun muutimme tänne ostimme ikeasta uuden sängyn vanhan tilalle. Meille oli tärkeää, että sänky on itsessään näyttävä, sillä makuuhuoneeseen ei juurikaan muuta mahtuisi. Vaadimme sängyltä myös säilytystilaa, joten päädyimme ostamaan tämän brimnes- rungon ja siihen sopivan sängynpäädyn. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä, vaikka miinuksena pitää sanoa, että sänky on vähän korkea, niin jos Emil on sängyllä niin pitää olla ekstratarkka, että hän ei muksahda sieltä lattialle.

Toinen pieni miinus on se, että kun Emil nukkuu meidän välissä aamuisin, on hän alkanut tyhjentää sängynpäätyä meidän päällemme herätessään. Se nyt on toisaalta meidän valinta säilyttää siellä tavaraa, että ei siitä voi sänkyä moittia.

Päätin alunalkaen, että en laita meidän sänkyymme päiväpeittoa. Tykkään rennoista sisustuspetauksista ja jotenkin ajattelin sen toimivan meilläkin. Ehkä sen jonkin aikaa toimikin, muta pikkuhiljaa silmäni alkoi kaivata skarpimpaa petausta ja jollain ikean reissulla mukaani tarttui pieni päiväpeitto puolen sängyn päälle. Tämäkään ei minua tyydyttänyt, joten lopulta tilasin Ellokselta meille setin jossa oli päiväpeitto ja tyynynpäälliset.

Koko makuuhuoneen lookista tuli heti paljon skarpimpi ja olen ollut tähän ratkaisuun tosi tyytyväinen. Nyt minulla on sitten vielä vaiheessa makuuhuoneen lipaston päälynen ja kun saan sen valmiiksi, niin postailen siitä sitten. Meille on tulossa eteiseen pieni remontti ja haluisin vähän viilata meidän olohuonetta, mutta minun pitää ensin hieman lämmitellä Timoa sille ajatukselle hahhaha. En ymmärrä miten hän ei ole innoissaan kaikista minun ideoistani?

Tora- päiväpeitto: TÄÄLTÄ*, Tora- tyynynpääliset: TÄÄLTÄ*, 6- osainen lakanasetti: TÄÄLTÄ*

muu makuuhuoneen sisustus: TÄÄLLÄ*

EDELLINEN POSTAUS: ONKO OLEMASSA OIKEAA AIKAA?

#ilokiertoon haaste TÄÄLLÄ, olethan jo mukana?

2 x kevättä olohuoneeseen alle 200 eurolla

*Sisältää mainoslinkkejä

_mg_3982

Olen viimeisen vuoden aikana muuttanut meidän olohuoneen värimaailmaa kahteen otteeseen. Repäisin ennen synnytystä ja vaihdoin olohuoneemme värimaailman sini- roosaksi. Tykkäsin tästä värityksestä ihan älyttömän paljon ja tämä toimi etenkin keväällä tosi hyvin.

Sitten sähläsin ja jotenkin yksi punaviinilasi löysi tiensä meidän matollemme… Matto ei koskaan enää saanut vanhaa väriään, joten jouduin sisustamaan koko olohuoneen uudelleen. Tämän seurauksena meillä on nyt mustavalkoinen sisustus. Saattaa olla, että vielä kevään tullen lisään siihen jonkun sävyn, mutta nyt metsästän vielä täydellisiä mustavalkoisia osia sisustukseen.

Minulla tulee yleensä heti joulun jälkeen kauhea into sisustaa koko talo uudelleen…En todellakaan jaksa tuhlata omaisuuksia sisutukseen, joten hyödynnän paljon poistomyyntejä. Viimeiset muutokset sisustukseen tein kodin ykkösen lopettaessa, jolloin saatiin tosi edullisesti hankittua matto ja uudet sisustustyynyt pääliset olohuoneeseen. Tämän takia keräilinkin teille tähän 2x minun silmääni miellyttäviä ideoita ja vielä tosi edullisesti! Tuo pikkupöytä minun pitää kotiuttaa varmaan meillekin!

Tänään minulla on tiedossa pienet kuvaukset ja niiden jälkeen pakkaamme autollisen tavaraa kasaan ja lähdemme ajelemaan kohti Mäntyharjua ja tiedossa onkin uudenvuoden vaihtoa perheeni kanssa! Mitäs teillä on tiedossa vuoden vaihteelle?

roosasininenkollage

TYYNYT: TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ TÄÄLLÄ, MATTO: TÄÄLLÄ*

collageellos2

TYYNYT: TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ, MATTO: TÄÄLLÄ, PÖYTÄ: TÄÄLLÄ*