Leikkipuistotreeni porukassa, nopea ja helppo treeni ulkona.

*postaus sisältää yhteistyölinkkejä yrityksen Mass.fi kanssa.

On ollut ilo toivottaa kesä taas takaisin ja nauttia, no ainakin melkein lämpimästä säästä. Oli ilo myös huomata, että eilisen treeni jälkeen flunssa tuntui vain helpottaneen ja tänään sain hyvillä mielin suunnitella iltaista ulkotreeniä.

Tiesin, että meitä on tulossa minun lisäksi Elisa ja ehkä Hillakin kanssani treenailemaan, ja mikä sen hauskempaa kun treenata kavereiden kanssa. Odoteltiin hieman myöhempää ajankohtaa, jotta puisto oli tyhjä lapsista ja paineltiin tien toiselle puolen renkaiden ja kahvakuulan kanssa.

Suunnittelin treenistä lyhyehkön, mutta tehokkaan ja sellaisen, että Elisakin selkävaivoineen pystyi sen tekemään. Itse tein osan liikkeistä eritavalla kuin Elisa, mutta suurinosa tuli tehtyä samaan tahtiin. Timo sai tärkeän roolin toimia ajanottajana (väittää että jalat oli liian jumissa treeniin..).

Treeni oli kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen.

Lämmittely: 3x 30 kahvakuulaheilautusta vuorotellen kaverin kanssa, 3 x30 sumokyykkyä samoin nämä vuorotellen kaverin kanssa.

_MG_0802

Treeni:

  • 30 sek soutu ylöspäin renkailla/ vaihtoehtona punnerrus
  • 30 sek vatsarutistuksia lankusta, keinussa

Näitä kumpaakin liikettä 3 kierrosta ja välissä 10 sek tauko, niin, että liikkeet tehdään vuorotellen, mutta molemmat pysyy liikkeessä.

_MG_0826 _MG_0841

  • 30 sek Takareisien koukistus keinussa
  • 30 sek suorinjaloin maastaveto kahvakuulalla

Näitä liikkeitä samalla tavalla kuin yllä.

Lopuksi tehtiin 30 sekuntia askelhyppyjä 30 sekunnin palautuksella ja näitä myös kolme kierrosta. Lyhyestä virsi kaunis, mutta kyllä hapotti treenin jälkeen. Etenkin takareidet olivat ihan tuhannen liekeissä. Katsotaan, että kuinka sujuu huomenna kävely 😀 Ihanaa olla taas mukana pelissä!

_MG_0824 _MG_0855

Paita saatu blogin kautta yritykseltä Mass.fi, ko. paita löytyy täältä  , housut omat samanlaiset voi hankkia täältä.

-Emma

Sää ei ole (teko)syy!

Hah, tuntuu ihan kuin mulla olisi ollut pitkäkin tauko kirjoittamisesta, kun en ole eilen illalla postaillut mitään, syy siihenkin löytyy myöhemmin tekstistä. Kävin tänään hammaslääkärissä pitkästä aikaa ja olen ihan paskana jo pelkän hammaskiven poiston jälkeen. Särkee koko suuta ihan älyttömästi 🙁 Mutta niin, oli mulla asiaakin…

Meidän naapurissa on koulun pihalla ihan huippu kiipeilyteline, jota ollaan hyödynnetty jo pariinkiin otteeseen tälläviikolla treenatessa. Sisätreenit ei voisi juuri nyt vähempää kiinnostaa ja ajatus siitä, että voi samalla saada treenin tehtyä, sekä nauttia ihanasta kesästä tuntuu paljon paremmalta.

Ollaan tehty kiertoharjottelu-tyyppisesti meidän molemmat treenit ja ainakin maanantaisesta on minun peppuni todella kipeä. Tänään juostiin hieman sprinttejä ja tehtiin kahvakuulalla, sekä renkailla erilaisia liikkeitä. Käytiin aika tasaisesti koko kroppa läpi.

Ulkotreeneissä on se hyvä puoli, että oikeastaan vain taivas on rajana siinä, mitä voit tehdä. Tuo pieni kiipeilyteline on tarjonnut meille leuanvetotangon, punnerrustelineen(uusi laite xD), dippitelineen. Keinujen pehmusteena olevalla matolla ollaan tehty askelhyppyjä ja keinuissa niin vatsoja, kuin takareisiäkin. Voin vaikka vannoa, että nämä treenit ei häviä sille, mitä olisin nyt salilla tehnyt, kun tarkoituksena on tehdä kolme kiertoharjoittelua viikossa. Taidetaan käydä vielä uudestaankin tälläviikolla treenailemassa! Saa liittyä seuraan   🙂

Mulla on ollut ihan järkyttävä väsymys jo jonkun aikaa ja niinkuin tässä postauksessa kerroin, olen ihan loman tarpeessa. Tajusin vasta eilen, että kuinka väsynyt olen, kun töiden jälkeen purskahdin pukukopissa itkuun. Työni ei ole niinkään fyysisesti raskasta, mutta henkinen puoli siitä verottaa sitäkin enemmän. Illalla kotiin päästyäni olo oli ihan lamaantunut, enkä olisi voinut edes kuvitella, että olisin mennyt salille, en jaksanut edes blogiin koskea. Liika on liikaa ja välillä on hyvä hidastaa hieman tahtia. Tämmöiset hieman vapaammat illat kun ei tarvitse tavallaan lähteä mihinkään, vaan voi ikäänkuin omalla pihalla treenata tuntuu todella hyviltä.

Huomaan myös, että unen laatuni on ihan mitätön. En saa illasta unta ja aamulla väsyttää ihan älyttömästi. Jostain sen voiman sitten saa kerättyä ja sitä jaksaa painaa työpäivän pirteänä. Sitten kun kotiin pääsee on fiilis ihan kuollut. Onneksi Pauliina oli mua tänään piristämässä, niin en taas nukkunut päiväunia, vaan sain nauttia ihanasta ilmasta! Ja onneksi kohta on loma. Enää kuusi työpäivää jäljellä lomaan, ja voi luoja… MENNÄÄN IHAN KOHTA NAIMISIIN 😮

_MG_0463 _MG_0433 _MG_0469

withloveEmma