Löydettiin meille täydellinen koti!

Ollaan Timon kanssa jo ihan väsyneitä oman asunnon etsintään. Tuntuu, että aina on käynyt tosi lähellä, mutta sitten ollaan peräännytty syystä tai toisesta. Sellaista asuntoa mikä vastaisi hinta-laatu suhteeltaan ajatustamme ei vaan ole, tai sitten jos on sen yhtiövastike on vähintäänkin tähtitieteellinen.

Nyt kuitenkin kuulin kaverilta eräästä asunnosta mitä lähdettiin sitten ihan extempore katsomaan. Asunto sijaitsi ihan Kotkan keskustassa, torin kupeessa. Asunnon omistavalla naisella oli kiire päästä asunnosta eroon ja hinta oli tämän vuoksi enemmän kuin kohtuullinen.

63 neliötä hieman hirvitti, mutta hyvällä ratkaisulla kolmiokin saattoi toimia. Kun päästiin asuntoon sisälle tiesin heti, että tämä on meidän tuleva koti. Asunnon keittiö ja olohuone sijaitsivat suuren kattoikkunan- lähes kupolimaisen näkymän alla. Asunnossa oli sauna ja kylpyhuone erikseen ja siinä oli kaikki pinnat uusittu. Ei ihan uutuuden karheat, mutta uudet ja siistit pinnat.

Asunnon avaruus oli juuri sitä mitä olemme etsineet, neliöt oli käytetty täydellisesti. Yhtiövastikekkaan ei hirvittänyt, mikä on kaatanut jotkut haaveemme. Tästä ei ollut mitään epäilystä, haluaisimme tähän asumaan.

Sitten se tapahtuu.. ”Äitii, hyää iitaa, heää”  E tuijottaa minua sängyn vieressä. VOI EI- se oli unta. Koko aamun olen harmitellut miten voikaan mennä näin hyvä asunto sivu suun, vaikka eihän sitä ole edes olemassa, hah.

Terveisiä siis matkalta jossain Mäntyharjun ja Jyväskylän väliltä. Olemme menossa siskoni miehen valmistujaisiin, emme asuntokaupoille. Hitto mikä aamu muuten, meinasin saada sydänkohtauksen hiihtoa katsoessani, enkä edes ole yleensä siitä kiinnostunut. Mutta onhan se nyt hienoa!

Kivaa ja aurinkoista viikonloppua <3

 

 

Jee taas muutetaan..

Terveisiä kaaoksesta!

Tyhjennettiin äsken meidän häkkivarastosta kaikki ylimääräinen pois. Päätettiin viedä ne heti roskiin ja koska  meillä on nuo saamarin molok- roskikset ei sinne minun mielestäni isommat jätesäkit mahtuneet. Ajeltiin sitten ympäri Tamperetta etismässä sekajätepistettä ja samalla vietiin vaatteita UFF:ille, lopulta päädyttiin heittämään isoin jätesäkki työpaikkani roskikseen ja loput roskat tungettaisiin meidän pikku molokkiin.. Kun avattiin molok-roskiksen kansi, todettiin, että olisi sinne mennyt vaikka kaksikin jätesäkkiä kerrallaan – HUPS!

Me ollaan Timon kanssa aika kokeneita muuttajia. Ollaan muutettu todella monta kertaa yhdessäolomme aikana. Ensin yhteen, sitten isompaan siitä taas isompaan ja lopulta tänne Tampereelle. Nyt sitten reilun vuoden asumisen jälkeen ostettiin Hervannasta asunto ja lauantaina olisi tarkoitus siirtää tämä meidän elämämme sinne ja aloittaa asuntovelallisen arki.

Pakko sanoa, että minulla oli ja on edelleen pieniä ennakkoluuloja Hervantaa kohtaan, mutta olen kuullut, että ne on ihan turhia ja kaupunginosa on nykyään hyvin viihtyisä. Kotimmekin on täydellinen ja olen kyllä todella innoissani, että päästään sinne muuttamaan. Hieman jännittää, että miten opin kulkemaan bussilla kun nyt olen päässyt jalan lähes kaikkialle. Bussinvarassa oleminen on kuitenkin aina yksi aikataulu lisää. Nyt ehtimiseni töihin on ollut vain itsestäni kiinni.

Kun tässä nyt pääsisi vaan alkuun kaikessa pakkaamisessa kunnolla, niin kyllä tämä sitten tästä. Edellinen muutto oli niin nappi suoritus, että siihen samaan pyritään kyllä nytkin. Vaikka sitä muuttaisi kuinka usein niin silti tavaraa kertyy nurkkiin minkä ehtii ja tuntuu, että taas saa heittää puolet kaikesta tarpeettomasta menemään.. Miten sitä haaliikin itselleen kaikkea mahdollista turhaa ja tarpeetonta? 

Ärsyttää ihan mielettömästi, että juuri nyt kun tarvisin sitä puhtia ja energiaa olla tehokas, alkaa väsymys painaa ihan tolkuttomasti. Nukuin hetki sitten tunnin päiväunet ja nyt taidan mennä suihkun kautta nukkumaan 😀

Tässä vielä pari kuvaa nykyisestä kodistamme, seuraavaan muuttuu kyllä tyyli aivan totaalisesti! Minulla tulee rustiikkia kohta korvistakin ulos..

_MG_1392 _MG_1405 _MG_1404