Hemmottelupäivä 2/2, todellinen hyvänolon hoitola For you.

_MG_2950

Tiistaini jatkui Tunteella- kampaamosta vauhdilla eteenpäin. Kaapattiin kollegani Lauran kanssa kauppahallista lohi-annokset matkaan mukaan ja suunnattiin kohti tuntematonta. Onneksi minulla on ihan jopa kohtalainen suuntavaisto, joten löydettiin perille helposti (alan olla ihan kokenut Turun kulkija tämän reissun jälkeen, hehheh :D).

For you oli hoitola minun makuuni. Sisällä oli todella kaunista ja vaaleaa. Hoitola oikein huokui estetiikkaa ja kauneutta. Minulla oli aika ripsihuoltoon, vaikka huoltovälini oli pidentynyt tämän reissun vuoksi lähes kahdella viikolla ja pidennystä taisi olla jäljellä kaksi ripseä. Onneksi ehdittiin saada minulle todella kauniit ja kokonaan minulle uudet volyymi-ripset vanhojen tilalle. Pakko sanoa, että hyvän asennon löytäminen  ripsihuollon aikana alkaa olla pikkuhiljaa aikamoinen extreme-laji. Kaikkea sitä tekeekin kauneutensa eteen 😀

_MG_2952 _MG_2949

Se, mikä minuun teki kuitenkin suurimman vaikutuksen oli hoitolan halu jakaa hyvää ympärilleen. Hoitolan kynsimuotoilija ja kouluttaja ihana Hanna Sokajärvi alkoi lähtöä tehdessäni jutella heidän tempauksistaan. Hän kertoi kuinka he ovat käyneet tekemässä vapaaehtoistyönä ”hyvä kiertämään”- tempauksia hemmottelua kaipaaville Wilhelmiinakodin asukkaille Helsingissä. Hanna kertoi myös monesta muusta jutusta joita he olivat tehneet ja olin todella otettu tästä kaikesta.

Kerroin oman työni puolesta, kuinka tärkeää on estetiikka ja kauneus, myös niille jotka eivät voi siitä enää omalla kohdallaan pitää kiinni. Itse vapaahehtoistyönkoordinoijana omassa työssäni olen vuodattanut jopa ilon kyyneliä kun meidän työpaikallamme on joku tehnyt näin vilpittömän hyvän tahdon eleen. Hanna kertoi, että For you haluaa näillä tempauksillaan rohkaista muitankin lähtemään ja jakamaan iloa ympärilleen, sillä hyvät asiat tuo hyvää takaisinpäin.

Tämä pieni hetki tuossa kauneushoitolassa jätti minuun pienen jäljen. Heidän aivan mielettömän ammattitaitonsa lisäksi löytyy For you:n sisältä myös suuri sydän.

Kaikinpuolin päivä oli todella ihana ja onnistunut<3

ps. Helmikuun ajan saat mainitsemalla maksun yhteydessä blogin nimen -10% kaikista heidän töistään.

_MG_2953