Että hyvää perjantaita vaan sullekin…

*Sisältää mainoslinkkejä

Olipa ihanaa aloittaa tämä aamu…NOT!

Timo meni etsimään jotain rengaspultteja meidän häkkivarastosta ja tuli pian ylös kertoen, että sinne on murtauduttu. Enpä olisi uskonut, että tämäkin päivä vielä koittaa.

Onneksi ollaan tosi huonoja viemään sinne mitään, mutta kyllä siellä kaikki meidän talvivaatteet oli, että mitä tuossa laskettiin niin kyllä nelinumeroisen summan edestä on tavaraa lähtenyt. Onneksi kaikki Emilin tavarat ovat olleet ylhäällä. Jotenkin tosi outo olo, en tiedä miten tähän pitäisi suhtautua…

En ikinä veisi häkkivarastoon sellaista tavaraa millä on jotain tunnearvoa, eikä minulla ole sellainen olo, että joku olisi tullut kotiini. Tokikaan en jaksaisi tätä tavaraselvitysrumbaa mikä nyt alkaa, olisi niin paljon muutakin tekemistä tässä arjen pyörityksessä. Olen aina puolivitsillä heittänyt, että jos joku minulta viitsii jotain varastaa niin se menee kyllä sitten tarpeeseen ja kyllä tuossakin on niin suuri vaiva nähty, että jollain on todella tarvinut olla hätä kun on viitsinyt kaiken sen penkomisen tehdä.

Eikä kun oikeasti kyllä se ärsyttää ihan älyttömästi, että joku oikeasti ei kunnioita toisen omaisuutta yhtään. Tässä vielä on muutama sellainen juttu mikä ärsyttää vielä enemmän, kuin se menetetty materia.. Ihmiset ovat kyllä ihan uskomattoman röyhkeitä toimissaan.. Mutta yllättävän paljon tätä tapahtuu.

Mutta jotain kivaa tähänkin päivään, *koodilla emmasudio saat -15%  kaikesta valikoimasta Sudion sivuilta <3 <3

Faktoja minusta vanhempana.. (sis. alekoodin ecosto- verkkokauppaan)

*Sisältää mainoslinkkejä

Meillä kaikilla on varmaan omanlaisia tapoja ja tottumuksia vanhempana.. Olen itse löytänyt itsestäni ihan uusia puolia, vaikka osa näistä asioista on monelle ihan peruskauraa. Välillä minua ihan naurattaa omat tapani, mutta toisaalta näitä piirteitä löytyy varmaan meistä monesta?

… En kestä käydä nukkumaan jos kotona on sotkuista, minun on siivottava ainakin pintapuolisesti kaikki mitä voin herättämättä Emiliä siivota, etenkin keittiön sotku aamulla pilaa päivän kuin päivän. Pääsisin varmasti paljon helpommalla mikäli en vaan jaksaisi nähdä vaivaa, mutta edes puoliksi siisti koti aamulla ilahduttaa.

… Osaan tehdä ruokaa kuin ruokaa yhdellä kädellä. Tänään taipui kesäkurpitsakeitto melkein huomaamatta Emil sylissä.

… Jos lounastan ilman Emiliä, mietin aina silti mitä hän söisi lounaspöydästä. Se varmaan tulee jo ihan takaraivosta, mutta joka kerta minä kuitenkin katsastan tarjoilut ”sillä silmällä”.

… Entinen illan virkku ja aamun torkku on kääntänyt rytminsä. Tässä minä haukottelen niin, että meinaa posket revetä, mutta aamulla heräsin puoli viideltä ilman herätyskelloa. Yksi parhaista asioista (ihan oikeasti) ikinä on herätä kun kaikki muut vielä nukkuu ja aamun sarastaessa juoda itsekseen kahvia hiljaisuudessa.

…Osaan imitoida lukuisia ajoneuvojen ääniä. Alan olla aika haka jarruttavassa autossa ja kaivinkoneessa.

… Olen erityisen lahjakas kantamaan lasta, ruokakassia, omaa laukkua ja mahdollisesti kerhoreppua muistaen jossain vaiheessa, että tuohan tosiaan kävelee itsekin.

… 30 min nukutus tuntuu nykyään ihan iisiltä ja silityskäteni on todella harjaantunu. Osaan myös tehdä aamutoimeni suorastaan leijuen.

… Jos ennen ällötti vauvanruoka, niin nykyään syön Emilin tähteet ihan sujuvasti. Pyyhkäisen naaman kädellä ja nuolaisen oman sormeni puhtaaksi. Niin ällöä, mutta tiedän etten ole ainut 😉

… Valmistelen mielelläni nykyään aina kaiken ennakkoon mitä vain seuraavalta aamulta voin valmistella. Parasta on vain painaa kahvi päälle ja vetää vaatteet niskaan ennen töitä. Voi kun sitä voisi laittaa tukankin jo valmiiksi!

Haluaisin vielä lopuksi muistuttaa alekoodista Ecosto- vastuulliseen verkkokauppaan. Alennusta kannattaa hyödyntää etenkin nyt lasten luonnonkosmetiikassa. Olen tykännyt alusta asti sophie la girafen visuaalisesta lookista, mutta olen myös valinnut sophien hyllyymme sen turvallisuuden vuoksi. Sophie la girafe baby on palkittu Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikka sarja, joka on suunniteltu vastasyntyneen ihon tarpeisiin. Koodilla emma10 saat 10% alennuksen kaikista Sophie la girafen kosmetiikkatuotteista ja Ecosto- verkkokaupan tuotteista toukokuun loppuun asti!